Home / Brummen-Regiobode / Jubileumfeest op Tolzicht en de Beekwal

Jubileumfeest op Tolzicht en de Beekwal

EERBEEK/BRUMMEN – Riwis Zorg en Welzijn vierde haar tiende verjaardag woensdag 16 oktober met de bewoners van de Beekwal in Eerbeek en Tolzicht in Brummen. Zij konden genieten van een gezellige middag met muziek, een hapje en een drankje.

De bewoners van Tolzicht werden getrakteerd op een optreden van het Delta Combo met toetsenist Chris van Huffelen. Zangeres Lily Kok gaf een mooie show weg. Riwis-bestuurder Erna ten Have haalde herinneringen op met de bewoners en vierde gezellig het feest mee. Op de Beekwal zorgde het 42-koppige seniorenorkest voor een geweldige muzikale omlijsting. Ook hier werd getrakteerd op overheerlijke hapjes en drankjes. Manager Gea Dijkhuizen vertelde hier over de ontwikkelingen in tien jaar Riwis en blikte kort vooruit.

De sfeer zat er goed in op zowel de Beekwal als op Tolzicht. De ruimtes waren gezellig aangekleed met vrolijke vlaggetjes en placemats. Een ieder kan terugkijken op een feestelijke, goed verzorgde middag. Naast het jubileum was er nog een extra aanleiding voor feest bij Riwis Zorg & Welzijn. Vorige week werd bekend dat Riwis de Apeldoorn Business Award in de categorie maatschappelijke organisaties heeft gewonnen. “We zijn ongelooflijk trots op al onze medewerkers en cliënten. Deze prijs is een prachtige erkenning voor ons werk”, aldus een glunderende bestuurder Erna ten Have.

Lees ook

Eerste jaargangen oude lokale krant Koning en Grondwet online

DOESBURG – Nu het Streekarchief aan de Nieuwstraat in Doesburg geen bezoekers toelaat in verband …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.