Home / Doesburg-Regiobode / Jazzcafé met Round Midnight

Jazzcafé met Round Midnight

DOESBURG – Op maandag 4 november speelt de band Round Midnight om 19.30 uur in het Jazzcafé in de foyer van Gasthuiskerk Doesburg. Round Midnight heeft zijn roots in Doesburg en omstreken en speelt jazz-classics, latin-classics en eigenzinnige variaties op bekende en minder bekende jazznummers met een Zuid-amerikaanse inslag. Zangeres Astrid Volckerick, tenorsaxofonist Laurent Houwers, de Ierse bassist en zanger Roger Walker, aanstormend drum- en slagwerktalent Casper Maas en pianist Richard Rhemrev zijn de swingende gids in een concert vol tempo, swing, jazz en passie.
Elke eerste maandag van de maand kunnen belangstellende in de foyer van de Gasthuiskerk luisteren naar, spreken over en genieten van jazz en goed gezelschap. De entree is gratis, maar de consumpties niet. Reserveren is niet nodig. Iedereen is van harte welkom onder het motto ‘Pay as you go away’.

Lees ook

Vrouwen van Nu aan de koffie

ANGERLO – De dames van Vrouwen van Nu Angerlo konden op woensdag 7 juli weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.