Home / Alle-Regiobode / Isseltaler Musikanten zoeken trombonist

Isseltaler Musikanten zoeken trombonist

RHEDEN – Er komt er een plaats vrij in de trombonesectie van de Isseltaler Musikanten. Ervaren, maar ook jonge wat minder ervaren muzikanten krijgen de gelegenheid een aantal proefrepetities mee te draaien. Voorspelen is niet nodig, er wordt wederzijds een proefperiode afgesproken waarin de Musikanten de nieuwe trombonist indien nodig de fijne kneepjes van de Egerländermuziek bijbrengen.
De Isseltaler Musikanten repeteren elke donderdagavond in Rheden. Het regionale orkest bestaat uit 22 muzikanten. Zij geven gemiddeld twaalf optredens per jaar, in Nederland en Duitsland. In 2020 staan optredens op het toongevende festival Blechlawine in Oostenrijk en het Musikfest Tramin in Zuid-Tirol op de agenda. De Isseltaler Musikanten zijn ook organisator van de landelijke Egerländer Workshop met Die Innsbrucker Böhmische.
Geïnteresseerde trombonisten worden vriendelijk gevraagd contact op te nemen met Jan-Joris Heling via info@isseltalermusikanten.nl of tel. 026-3820245.

www.isseltalermusikanten.nl

Lees ook

Succesvolle Open Monumentendag voor Stichting Carillon

DOESBURG – Zaterdag 11 september was Stichting Carillon in samenwerking met Comité Open Monumentendag Doesburg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.