Home / Rheden-Regiobode / Ik vind: Maximaal 100 km/uur op de A348

Ik vind: Maximaal 100 km/uur op de A348

In de Regiobode van vorige werk schrijft de heer Verspui, raadslid van D66 in onze gemeenteraad, dat hij voorstander is van het verlagen van de maximumsnelheid op de A348 naar 100 kilometer. Hard zat zegt hij. En ik ben het met hem eens. Ook al hou ik van een beetje doorrijden, een eenvoudige bijdrage aan het milieu is overal de snelheid omlaag en daarmee valt best te leven lijkt mij. Die paar minuten tijdsverlies, ach, dat is de afdeling kleine probleempjes.
Echter, het ienieminie stukje A348 is wel een hele kleine druppel op een grote gloeiende plaat. Daarom bekroop mij het gevoel van, sorry, symboolpolitiek. Oh, en is er daar ook niet een megastal vlakbij die per se moet worden gebouwd, tegen alle trends, stikstof en overige adviezen in? Of is deze gedachte van mij te cynisch en zou ik juist het kleine initiatief van D66 moeten omarmen? Ik ben er nog niet uit en geef D66 voorlopig het voordeel van de twijfel. Maar mijn cynisme wil zich nog niet helemaal gewonnen geven.
Beste D66, make my day en bevestig jullie positieve inzet voor ons lokale milieu. Ik zou zó graag weer willen geloven in oprecht goede bedoelingen zonder onderliggende agenda’s.

Sandra van den Hoek
Dieren

Lees ook

Rozendaal zoekt hulp voor stembureau

ROZENDAAL – De gemeente Rozendaal zoekt mensen die tijdens de Tweede Kamerverkiezingen het stembureau willen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.