Home / Brummen-Regiobode / Huifkartocht over de Veluwe

Huifkartocht over de Veluwe

LOENEN – Op maandagen 14 en 21 oktober is er een tocht met de huifkar over de Veluwe. De huifkar vertrekt om 13.30 uur vanaf boerenerf De Groote Modderkolk in Loenen en rijdt door het boerenlandschap van Loenen, de Reeënberg, Hoeve Delle en langs de Loenense waterval. Onderweg worden er leuke wetenswaardige en bijzondere verhalen verteld over de omgeving, de dieren, het stuifzand en het water van de Veluwe. Er wordt op verschillende locaties een stop gemaakt en misschien is er onderweg wild te zien.
De tocht met de huifkar duurt ongeveer twee uur. Leden van Natuurmonumenten betalen 11 euro per persoon en niet-leden betalen 16 euro. Voor kinderen van OERRR kost de tocht 6 euro en kinderen die geen lid zijn betalen 9 euro. In verband met het beperkte aantal plaatsen is reserveren noodzakelijk. Dit kan via www.natuurmonumenten.nl/activiteiten of bij de Ledenservice van Natuurmonumenten, tel. 035-6559955. Er kan een beperkt aantal rolstoelen mee, neem ook hiervoor contact op met de Ledenservice.

Lees ook

Doek valt voor Muziekvereniging La Fraternité, maar vaandel blijft

BRUMMEN – Eind augustus namen bestuur en leden van La Fraternité definitief afscheid van hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.