Home / Doesburg-Regiobode / Het Laatste Avondmaal blijft in het Arsenaal

Het Laatste Avondmaal blijft in het Arsenaal

DOESBURG – Het Laatste Avondmaal van Doesburg blijft in Het Arsenaal. Dit werd zondag 20 oktober bekendgemaakt. Het kunstwerk is verkocht onder een zogenoemde ‘inschrijving door middel van gunning’, die werd overzien door notaris Te Lindert en uiteindelijk bepaald door de aanwezige apostelen en fotografen. Het werk werd dus gegund aan Grand Café het Arsenaal 1309.
Particulieren en ondernemers uit Doesburg en omgeving hebben het mede mogelijk gemaakt dat dit Doesburgse kunstproject tot stand kwam. De opbrengst van 1600 euro wordt verdeeld onder de twee goede doelen: De Mororrun, voor mensen met een beperking en het Hanzefeest kledingatelier.
Foto: Bas Weetink

Foto: Notaris Jeroen te Lindert ontvangt van projectleider Frank Weetink een afdruk op canvas van het Laatste avondmaal van Doesburg

Lees ook

Vrouwen van Nu aan de koffie

ANGERLO – De dames van Vrouwen van Nu Angerlo konden op woensdag 7 juli weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.