Home / Rheden-Regiobode / Herfstwandeling Rhederoord

Herfstwandeling Rhederoord

DE STEEG – IVN Oost-Veluwezoom houdt op maandag 4 november een herfstwandeling bij Rhederoord. Landgoed Rhederoord is een historische buitenplaats in De Steeg, ontstaan in de 17e eeuw. In het omringende park bevinden zich een aantal exotische bomen, waaronder een aantal mammoetbomen van ongeveer 150 jaar oud en meer dan 40m hoog, dit is erg ongebruikelijk in Nederland. De wandeling start om 9.30 uur vanaf het voorplein van het landhuis Rhederoord in De Steeg. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

www.ivnoostveluwezoom.nl

Lees ook

Ondernemers in Dieren blijven samenwerken in BIZ

DIEREN – In het bijzijn van een aantal bestuursleden van de ondernemersvereniging Bedrijfs Investerings Zone …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.