Home / Nieuws / Herfstvakantie op kasteel Rosendael

Herfstvakantie op kasteel Rosendael

ROZENDAAL – Rozendaal – In de Herfstvakantie, van 12 tot en met 20 oktober is er op kasteel Rosendael in Rozendaal van alles te beleven. Zo zijn er speciale activiteiten voor kinderen.

Op dinsdag 15, donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober kunnen kinderen met een speciale toverknapzak op pad. Ze ontdekken het park bij kasteel Rosendael aan de hand van een speurtocht leuke opdrachten en spelletjes. Reserveren hiervoor is niet nodig.
Woensdag 16 oktober is het KasteelKidsClub. Vanaf 14.00 uur maken kinderen mooie knutselwerkjes in het Beleef! Souterrain van het kasteel en doen ze spelletjes op het voorplein. Om 12.00 en 16.00 uur zijn er rondleidingen door het kasteel. Deze duren ongeveer een uur.
Jongens en meisjes die willen weten hoe zij het best prins of prinses kunnen worden, kunnen vrijdag 18 oktober meedoen aan een prinsen- en prinsessencursus. Met een hofdame of lakei maken kinderen in hun deftigste kleren een tocht door het kasteel en leren deftige manieren. De cursus start om 14.30 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Hiervoor moet vooraf een kaartje worden gekocht via glk.nl/rosendael.

Lees ook

Ik vind: Gemeentehuis Rheden.

Een toekomstbestendig gemeentehuis voor de gemeente. Het bouwvallige huis in De Steeg is aan vervanging …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.