Home / Brummen-Regiobode / Herfstmarkt bij De Groote Modderkolk

Herfstmarkt bij De Groote Modderkolk

LOENEN – Natuurmonumenten houdt op woensdag 23 oktober een herfstmarkt op het terrein van De Groote Modderkolk. Natuurmonumenten heeft hier een kraam hebben net als de Groote Modderkolk (wonen, theeschenkerij en landwinkel). Ook de Heerenboeren zullen aanwezig zijn.

Daarnaast zullen er ongeveer twintig kramen op het erf komen waar mensen hun spullen te koop aanbieden. Zo is er een kraam met worsten en kazen en een kraam met zelfgebreide kinderkleren. Maar er wordt ook honing en spullen van hout en glas te koop aangeboden.
De kinderen kunnen bij Natuurmonumenten popcorn poffen en in de boomgaard kan er paardje gereden worden. Natuurlijk zijn die dieren te bekijken en is de moestuin open.
Om 15.00 uur zal door wethouder Csiezzo en dagbesteder Nick officieel het nieuwe verharde pad geopend worden die over het erf en door de moestuin loopt. Dit voor mensen met een fysieke beperking. Denk hierbij aan wandelwagens, mensen in een rolstoel of mensen die een harde ondergrond nodig hebben om goed te kunnen lopen.
Bij slecht weer zullen de kramen grotendeels in de potstal komen te staan, maar men hoopt natuurlijk op mooi weer zodat alles gezellig over het erf verdeeld kan worden.
De theeschenkerij biedt tosti’s, soepen en drinken aan zodat bezoekers ook op het terras kunnen lunchen. De herfstmarkt aan de Vrijenbergweg duurt van 11.00 tot 16.00 uur.

Lees ook

Veel schade bij ongeval

HALL – Donderdag 7 mei rond 21.00 uur uur vond op de kruising van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.