Home / Brummen-Regiobode / Groot onderhoud N804 Schaarsbergen – Hoenderloo

Groot onderhoud N804 Schaarsbergen – Hoenderloo

HOENDERLOO – Provincie Gelderland voert wegwerkzaamheden uit aan de Hoenderloseweg en Deelenseweg (N804), tussen de Koningsweg (N311) in Schaarsbergen en de Otterloseweg (N304) bij Hoenderloo. Het doorgaand verkeer wordt tussen14 oktober en 8 november omgeleid.

Tussen 14 oktober en 8 november moet doorgaand verkeer omrijden via de Koningsweg (N311), Arnhemseweg (N310) en Apeldoornseweg (N304). Fietsers kunnen omrijden via de Paalbergweg, Krimweg, Woeste Hoefweg, Oude Arnhemseweg en Apeldoornseweg. Verkeersregelaars geven aan hoe bestemmingsverkeer moet rijden. De planning is afhankelijk van de weersomstandigheden.

De provincie gaat aan de slag met het vervangen van de asfaltdeklagen in Hoenderloo. Ook komen er meerdere drempels en plateaus. Tussen de noordelijke grens van de bebouwde kom van Hoenderloo en de Otterloseweg (N304) in de gemeente Apeldoorn gaat de snelheid omlaag van 80 naar 60 kilometer per uur. Bij de kruising Houtkampweg / Krimweg komt een veilige oversteekplaats voor fietsers. Verder worden twee wildroosters weggehaald die geen functie meer hebben, krijgen de lantaarnpalen ledverlichting en wordt onderhoud uitgevoerd aan een aantal duikers.

www.bereikbaargelderland.nl

Lees ook

Naailessen in Loenen

LOENEN – Per september opent Bij Annelies haar deuren voor een nieuw seizoen naailessen. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.