Home / Nieuws / Gezellige drukte bij kledingbeurs Rheden

Gezellige drukte bij kledingbeurs Rheden

RHEDEN – Afgelopen vrijdag 4 oktober was het al vroeg druk in het clubgebouw van Tafeltennisvereniging Slagvaardig in Rheden. De najaarseditie van de kledingbeurs voor dames en kinderen trok zoals gewoonlijk weer veel bezoekers. ”Van 9.00 tot 9.30 uur is het hier altijd topdrukte”, vertelt een van de vrijwilligers. ”Er staan dan lange rijen door de hele ruimte.” De kleding en het speelgoed vloog dan ook over de toonbank bij de vereniging. Veel bezoekers liepen tevreden en met volle tassen het clubgebouw weer uit. In het voorjaar wordt weer een kledingbeurs gehouden bij de tafeltennisvereniging.

Foto: Cynthia Vos

Lees ook

Succesvolle Open Monumentendag voor Stichting Carillon

DOESBURG – Zaterdag 11 september was Stichting Carillon in samenwerking met Comité Open Monumentendag Doesburg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.