Home / Nieuws / Gezellige drukte bij kledingbeurs Rheden

Gezellige drukte bij kledingbeurs Rheden

RHEDEN – Afgelopen vrijdag 4 oktober was het al vroeg druk in het clubgebouw van Tafeltennisvereniging Slagvaardig in Rheden. De najaarseditie van de kledingbeurs voor dames en kinderen trok zoals gewoonlijk weer veel bezoekers. ”Van 9.00 tot 9.30 uur is het hier altijd topdrukte”, vertelt een van de vrijwilligers. ”Er staan dan lange rijen door de hele ruimte.” De kleding en het speelgoed vloog dan ook over de toonbank bij de vereniging. Veel bezoekers liepen tevreden en met volle tassen het clubgebouw weer uit. In het voorjaar wordt weer een kledingbeurs gehouden bij de tafeltennisvereniging.

Foto: Cynthia Vos

Lees ook

Zaterdag sneeuwt het nostalgie tijdens het Anton Pieck Festival in Dieren

DIEREN – Zaterdag 14 december zal het centrum van Dieren omgetoverd worden tot een oud-Hollands …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.