Home / Doesburg-Regiobode / Geslaagde viering Dag van de Ouderen Doesburg

Geslaagde viering Dag van de Ouderen Doesburg

DOESBURG – De Gasthuiskerk zat op woensdag 2 oktober vol met oudere gasten. Zij genoten van de viering van de Dag van van de Ouderen.

Caleidoz Welzijn organiseerde samen met de vrijwilligers van de werkgroep Voorlichting de bijeenkomst. Tijdens de middag was ook een aantal vrijwillige ouderenadviseurs actief als gastdames en -heren. De muzikale omlijsting van accordeonist Tonny Willems en ook van het kwartet onder leiding van de heer Joop Ebbers was zeer geslaagd: de gasten bewogen en zongen actief mee. De voorgelezen ‘Wist u dat…’ met actuele weetjes konden de bezoekers ook op papier mee naar huis nemen. Ook de loterij was een groot succes.
De viering werd mogelijk gemaakt door een bijdrage van ZON Doesburg. Ook de Gasthuiskerk verleende haar medewerking, alsmede de gemeente Doesburg. De financiële ondersteuning maakte het mogelijk dat ouderen gratis deel konden nemen aan de bijeenkomst.

Foto: Cynthia Vos

Lees ook

Aanhanger vliegt spontaan in brand

DREMPT – De brandweer van Doesburg werd dinsdag 11 augustus opgeroepen voor een brand in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.