Home / Doesburg-Regiobode / Gasloze woningen bekijken

Gasloze woningen bekijken

DOESBURG – In het kader van haar honderdjarig bestaan organiseert Woonservice IJsselland in Doesburg het hele jaar door diverse evenementen voor haar huurders. Zaterdag 12 oktober is het ‘de dag van het huren’. Dan opent IJsselland de deuren van een blok nieuw gebouwde woningen aan de Koppelweg in de wijk de Ooi. Huurders en andere geïnteresseerden zijn tussen 10.00 en 14.00 uur welkom om een kijkje te komen nemen in deze moderne gasloze woningen. Medewerkers van de aannemer en van Woonservice IJsselland staan klaar om de woningen te laten zien. Er wordt uitleg gegeven over de toegepaste duurzame installaties die deze woningen voor Doesburg uniek maken.

Lees ook

Activiteiten bij Protestantse kerk in Drempt en Hoog-Keppel

HOOG-KEPPEL/DREMPT – Sinds juli zijn er elke zondag weer kerkdiensten in de Protestantse kerken in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.