Home / Doesburg-Regiobode / Filmavond Kerkhuis: Maudie

Filmavond Kerkhuis: Maudie

HOOG-KEPPEL – In het Kerkhuis aan de Van Panhuybrink in Hoog-Keppel wordt dinsdag 5 november een film vertoond. Vanaf 19.30 uur kan het publiek kijken naar Maudie, waarin te zien is hoe een gehandicapte vrouw een eigen leven probeert op te bouwen. Dit doet zij met verlangen, pijn, doorzettingsvermorgen, humor en creativiteit. Na afloop van de film is er een kort filmgesprek, waarin wordt nagepraat. Deze filmavond wordt georganiseerd door de Protestantse Gemeente Drempt en Oldenkeppel.

Lees ook

Vrouwen van Nu aan de koffie

ANGERLO – De dames van Vrouwen van Nu Angerlo konden op woensdag 7 juli weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.