Home / Rheden-Regiobode / Etsworkshop in Nieuwe Ruimte

Etsworkshop in Nieuwe Ruimte

VELP – Mensen die eens zelf een ets willen maken kunnen op zondag 27 oktober van 13.00 tot 17.00 uur terecht bij Nieuwe Ruimte in Velp. Atelier Woude verzorgt dan een etsworkshop. Iedereen kan meedoen, jong, oud, beginner of professional. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via wuxigongwouda@gmail.com.
Deelnemers maken tijdens deze workshop zelf een ets met behulp van de droge naaldtechniek. .De workshop sluit aan bij de grafiektentoonstelling in de Nieuwe Ruimte, een groepsexpositie waar ook het Arnhemse kunstenaarscollectief TraFiek te zien is. De expositie is onderdeel van de landelijke grafiekmanifestatie Grafiek2019. Openingstijden van de tentoonstelling zijn elke zaterdag en zondag vanaf 20 oktober tot en met 24 november. Deelname kost 5 euro, donateurs van de Nieuwe Ruimte kunnen gratis deelnemen.

www.nieuwe-ruimte.nl

Lees ook

Online open dag Van Hall Larenstein

VELP – Voor iedereen die op zoek is naar een opleiding zet Van Hall Larenstein …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.