Home / Brummen-Regiobode / Energie besparen met energiecoach

Energie besparen met energiecoach

GEM. BRUMMEN – Inwoners van de gemeente Brummen kunnen gebruik maken van een energiecoach. Dit is vrijwilliger die meedenkt over manieren om energie te besparen. De energiecoach komt gratis en vrijblijvend thuis. Samen wordt aan de hand van een huisscan gekeken hoe energiekosten verlaagd kunnen worden. De energiecoaches zijn een initiatief van de energiecoöperaties BrummenEnergie, ZutphenEnergie en gemeente Brummen. Aanmelden kan via tel. 0575-712072 of energiecoach@zutphenenergie.nl. De energiecoach neemt dan binnen 5 werkdagen contact op om een afspraak te maken. Dit kan ook in de avonduren. Zoek vooraf de jaarafrekening op voor inzicht in het energieverbruik.

Lees ook

Veel schade bij ongeval

HALL – Donderdag 7 mei rond 21.00 uur uur vond op de kruising van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.