Home / Doesburg-Regiobode / Einde Oosters Licht in zicht

Einde Oosters Licht in zicht

DOESBURG – De tentoonstelling Oosters Licht in het Lalique Museum in Doesburg is nog tot en met zondag 17 november te bezichtigen. Oosters Licht toont de invloed van Japan op de westerse kunst. Vanaf 8 december is de internationale tentoonstelling Koninklijk Licht te zien. Het hele museum staat dan in het teken van werken die kunstenaar René Lalique maakte voor koninklijke huizen, zoals de kroonluchter voor koningin Juliana. Ook zijn er werken te zien die werden vervaardigd voor het Britse koningshuis en de keizerlijke familie van Japan.

Lees ook

Zwembad Den Helder is weer open

DOESBURG – Zwembad Den Helder in Doesburg is maandag heropend door wethouder Birgit van Veldhuizen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.