Home / Nieuws / Eerste kampioenschap in nieuwe hal Boul’Animo

Eerste kampioenschap in nieuwe hal Boul’Animo

DIEREN – Zaterdag 12 oktober stond bij Boul’Animo in Dieren het clubkampioenschap voor doublettes op het programma. Dit toernooi zou op de buitenbanen worden gespeeld. De gestaag vallende motregen en de weersvooruitzichten deden de wedstrijdleiding besluiten het gehele toernooi naar binnen te verplaatsen. Hoewel de hal nog officieel geopend moet worden kan er wel degelijk al in gespeeld worden. Bij slecht weer heeft de club nu een prachtig alternatief voor het mooie buitencomplex om toernooien, competities en wedstrijden toch af te kunnen werken. 14 teams hadden zich gemeld voor de strijd om de felbegeerde titel. Na vijf partijen hadden diverse favoriete teams elkaar al getroffen. Fred Lamberts en Mourad El Ansari slaagden erin ongeslagen te blijven. Zij speelden dan ook de finale tegen Cor Nootenboom en Jeroen v.d. Mei, die op saldo de beste waren van 4 teams met 4 winstpartijen in de voorronden. In de finale namen Fred en Mourad de leiding, waarna Cor en Jeroen sterk terugkwamen. Uiteindelijk wisten Fred en Mourad toch de partij in hun voordeel te beslissen, daarmee ook de titel voor zich opeisend. Boul’Animo kan terugzien op een mooi toernooi, waarbij de weergoden buitenspel werden gezet.

Lees ook

Zwembad Den Helder is weer open

DOESBURG – Zwembad Den Helder in Doesburg is maandag heropend door wethouder Birgit van Veldhuizen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.