Home / Nieuws / Echtpaar Jeurissen 65 jaar getrouwd

Echtpaar Jeurissen 65 jaar getrouwd

RHEDEN – De heer en mevrouw Jeurissen-Kemperman uit Rheden waren vorige week maar liefst 65 jaar getrouwd. Het leverde ze een bezoekje van de burgemeester op die een grote bos bloemen meebracht.

De heer en mevrouw Jeurissen, nu respectievelijk 93 en 88 jaar, leerden elkaar kennen in de winkel van slagerij Burghart in Rheden. De heer Jeurissen is altijd slager geweest. Zijn ouders hadden een groentewinkel in Dieren. De heer Jeurissen ging als slagersknecht werken bij Hanskamp in Dieren. Mevrouw Jeurissen-Kemperman was, zoals dat nu wordt genoemd, interieurverzorgster. Als oudste dochter hielp ze natuurlijk ook mee in het huishouden van het gezin.

Uit hun huwelijk zijn drie dochters geboren. Inmiddels hebben ze zeven kleinkinderen en elf achterkleinkinderen. Het echtpaar heeft altijd in Rheden gewoond en meer dan zestig jaar in Korenbloemstraat.
Het echtpaar houdt zich graag bezig met puzzelen, lezen en tv kijken; vooral sport. Ook spelen ze graag samen rummikub. Ze zijn dankbaar dat ze samen in goede gezondheid in Rheden mogen wonen.

Foto: Linda Stelma

Lees ook

Vrouwen van Nu aan de koffie

ANGERLO – De dames van Vrouwen van Nu Angerlo konden op woensdag 7 juli weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.