Home / Brummen-Regiobode / Duo-concert VIOS en St. Callistus

Duo-concert VIOS en St. Callistus

HOENDERLOO – VIOS Hoenderloo geeft op zaterdag 12 oktober een concert samen met Harmonie St. Callistus uit Kerkrade. Samen brengen zij een gevarieerd programma ten gehore. St. Callistus wordt geleid door dirigent Ferry Logister, VIOS staat onder leiding van dirigent Luuk de Bakker, die begin dit jaar is gestart bij VIOS. De fanfare van VIOS is na de vakantie begonnen met het repeteren van de nieuwe nummers. St. Callistus zal het programma voor de pauze doen en VIOS is na de pauze aan de beurt. Aan het eind van de avond zullen de orkesten samen nog twee nummers spelen. Voor het concert begint zullen de leden van beide muziekverenigingen overdag samen repeteren en een paar leuke activiteiten in Hoenderloo en omgeving ondernemen om elkaar alvast beter te leren kennen.

Lees ook

Brummense raad vergadert online

GEM. BRUMMEN – De gemeenteraad van Brummen heeft donderdag 28 mei om 20.00 uur weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.