Home / fbpost / Dierendag op De Biesdel

Dierendag op De Biesdel

VELP – Klas vmbo3 van Aeres VMBO in Velp verzorgden vrijdagochtend 4 oktober een leuke ochtend op De Biesel in Velp. De jongeren gingen op bezoek in het woonzorgcentrum en namen een aantal dieren mee, zoals een slang, konijnen, hamsters, ratjes en kippen. Dit tot groot plezier van de bewoners. Sommigen vonden het prachtig om de slang vast te houden, anderen hielden het liever bij het aaien van de konijnen.
Er ontstonden mooie gesprekken tussen jong en oud. Zo was één van de bewoners van de Biesdel bioloog van beroep, hij kon interessant vertellen en ging met de jongeren in gesprek over het in huis houden van dieren. Hij was van mening dat dieren in de natuur horen. Het was een leerzame ochtend voor de jongeren en de bewoners van de Biesdel hebben genoten van de dieren èn van de gezellige aanwezigheid van de leerlingen.

Foto: Marjanne Eikelboom

Lees ook

Ondernemers in Dieren blijven samenwerken in BIZ

DIEREN – In het bijzijn van een aantal bestuursleden van de ondernemersvereniging Bedrijfs Investerings Zone …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.