Home / Rheden-Regiobode / DHO speelt in Vorden

DHO speelt in Vorden

VORDEN – Op zaterdag 2 november geven het Dierens Harmonie Orkest (DHO) en Excelsior uit Warnsveld een gezamenlijk concert, dat in het teken staat van de herfst. De dagen worden korter en de bladeren vertonen prachtige verkleuringen. Bij dit sfeerbeeld past uiteraard prachtige muziek die vertolkt zal worden door de twee orkesten. Nummers die gespeeld gaan worden zijn onder andere The Awakening van Bert Appermont en Hallelujah van Leonard Cohen. Voor Excelsior uit Warnsveld is dit concert ook een try-out voor haar komende concoursdeelname. Het concert vindt plaats in Kulturhus in Vorden, begint om 20.00 uur en toegang is gratis.

www.dhodieren.nl

Lees ook

Zwieren op Rhedense kermis

RHEDEN – Jong en oud heeft zich afgelopen weekend weer vermaakt op de Rhedense kermis. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.