Home / Nieuws / De Geldersche Poort sponsort s.c. Rheden

De Geldersche Poort sponsort s.c. Rheden

RHEDEN – Voetbalvereniging s.c. Rheden kondigt met trots aan dat er voor het eerste elftal een nieuwe shirtsponsor is gevonden in de vorm van Catering en events de Geldersche Poort . Het bedrijf organiseert evenementen en verzorgt catering en partijen. De familie Schouten is al jaren verbonden aan de vereniging en beide partijen zijn dan ook zeer verheugd met deze mooie samenwerking. De eerste wedstrijd is reeds in de nieuwe tenues gespeeld. De eerstvolgende wedstrijd van het vlaggenschip van de club is zondag 6 oktober aan de IJsselsingel 91 te Rheden. De wedstrijd begint om 14:00 uur.

Het eerste elftal en begeleiding van sc Rheden seizoen 2019/2020. Rechts, in het wit, de familie Schouten en rechtsonder de Pupil van de week

Lees ook

Zwembad Den Helder is weer open

DOESBURG – Zwembad Den Helder in Doesburg is maandag heropend door wethouder Birgit van Veldhuizen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.