Home / Doesburg-Regiobode / Dag van de Stilte in Doesburg

Dag van de Stilte in Doesburg

DOESBURG – Zondag 27 oktober is de landelijke Dag van de Stilte, de laatste zondag van oktober, wanneer de wintertijd ingaat. In Doesburg wordt deze dag ingevuld met tweemaal een korte inleiding op het thema ‘tijd’, door Helmi de Vaan. Op die inleiding volgt een praktische oefening die in het dagelijks leven toepasbaar is. De inleiding en de oefening worden aan de Ph. Gastelaarstraat 13 gegeven, om 11.00 uur en om 14.30 uur. Inloop een kwartier voor aanvang, de bijeenkomsten duren steeds een uur. Deelname is gratis maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

www.stilteleren.nl

www.dagvandestilte.nl

Lees ook

Zwembad Den Helder is weer open

DOESBURG – Zwembad Den Helder in Doesburg is maandag heropend door wethouder Birgit van Veldhuizen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.