Home / Rheden-Regiobode / Cursus Minder Stress

Cursus Minder Stress

DIEREN – Indigo verzorgt in november en december een cursus Minder Stress voor inwoners van de gemeente Rheden. Deelnemers leren technieken waarmee zij stress in hun leven kunnen verminderen. De cursus is geen therapie, maar bestaat uit praktische vaardigheden om beter met stress uit de voeten te kunnen en daarmee minder stress te ervaren. Deelnemers krijgen inzicht in hun eigen stresssituaties, waar deze vandaan komen en ze leren ontspannen en energie op te doen. De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten van twee uur op woensdagen 13, 20 en 27 november en 4 en 11 december, van 9.30 tot 11.30 uur in de Oase in Dieren. Daarnaast voeren de cursisten thuis opdrachten uit. Deelname kost 25 euro voor het werkboek. Aanmelden kan via info@indigogelderland.nl of tel. 026 – 3124483. Er vindt vooraf een telefonische kennismaking plaats.

www.indigo.nl

Lees ook

Cursus over tapisserie van Bayeux

ROZENDAAL – Wie meer wil weten over het wandkleed van Bayeux, kan hierover een korte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.