Home / Rheden-Regiobode / Creatievelingen gezocht

Creatievelingen gezocht

DIEREN – Zowel bij de naaiclub als bij het handwerkcafé in de VrijeTijdsVleugel van het Duynhuis is ruimte voor nieuwe deelnemers. De naaiclub is elke dinsdagmiddag (met uitzondering van de schoolvakanties) van 13.00 tot 15.00 uur. Deelnemers moeten beschikken over de basisvaardigheden. Naaimachines zijn aanwezig en overige materialen kunnen zelf meegenomen worden. Gebruik maken van de aanwezige materialen is ook mogelijk. Op woensdagochtend kunnen creatievellingen tussen 10.00 en 12.00 uur aanschuiven bij het handwerkcafé. Hiervoor geldt ook dat deelnemers eigen werk kunnen meenemen of gebruik kunnen maken van de aanwezige materalen. Aanmelden voor de activiteiten is niet nodig, er zijn ook geen kosten aan verbonden.

Joukje Faber: joukje.faber@inloophuisdieren.nl

Lees ook

Financiële situatie Rheden stuk minder penibel

GEM. RHEDEN – De financiële situatie van de gemeente Rheden ziet er veel positiever uit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.