Home / Alle-Regiobode / Collecte voor het Diabetes Fonds

Collecte voor het Diabetes Fonds

REGIO – Van maandag 28 oktober tot en met zaterdag 2 november vindt de jaarlijkse collecteweek van het Diabetes Fonds plaats. Het Diabetes Fonds vindt dat iedereen een gezond leven verdient zonder diabetes en de complicaties ervan. Het Diabetes Fonds wil Nederland gezonder maken en diabetes genezen door wetenschappelijk onderzoek. In het hele land gaan ca. 20.000 mensen collecteren. Het is dit jaar mogelijk om online te helpen met collecteren door een persoonlijke collectebus aan te maken op www.diabetescollecte.nl. De collectebus kan via e-mail, WhatsApp of social media worden verstuurd met daarbij de vraag om een gift.

Lees ook

Snellere sluiting drugspanden

REGIO – De gemeenten Rheden, Doesburg en Rozendaal staan voor een krachtige aanpak van illegale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.