Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Varilux brillenglazen voor sport, werk of autorijden

Business & Shopping: Varilux brillenglazen voor sport, werk of autorijden

DIEREN / EERBEEK – Zie scherper. Bereik meer. Dat is de slogan van Varilux, al jarenlang de nummer 1 in multifocale brillenglazen. Hendriks Optiek in Eerbeek en Te Hennepe Optiek in Dieren hebben daarnaast een assortiment aan glazen voor specifieke situaties.

“Uw ogen zijn de hele dag hard aan het werk. Terwijl u wisselt van activiteit, outfit en gereedschap, moeten uw ogen het vaak doen met één en dezelfde bril. Wij hebben voor elke situatie de juiste brillenglazen”, zeggen opticiens René Hendriks en Jomme te Hennepe. “Met Varilux multifocale brillenglazen heeft u op elke afstand ongeëvenaard scherp zicht, zowel dichtbij als veraf en met vloeiende overgangen daar tussenin. Zo haalt u het beste uit uw ogen en uzelf.”

Varilux is al jarenlang wereldwijd de nummer 1 in multifocale brillenglazen. “Varilux biedt u scherp zicht op alle afstanden, naadloze overgangen, geen extra hoofdbewegingen en u went snel. Maar in specifieke situaties hebben onze ogen iets extra’s nodig. Daarom heeft Essilor voor vier situaties specifieke Varilux brillenglazen ontwikkeld”, melden de opticiens. “Zo haalt u het optimale uit elke situatie: bij schermgebruik, achter het stuur, in de zon en tijdens het sporten.”
Varilux Digitime is speciaal ontworpen voor werk of hobby. “De brillenglazen zorgen voor een extra breed gezichtsveld op de voor u belangrijke kijkafstanden.” Varilux Roadpilot is ideaal voor in de auto. Deze glazen bieden optimaal zicht, brede gezichtsvelden en zorgen voor minder last van reflecties in het donker.
Een tweede multifocale bril die volgens Hendriks en Te Hennepe eigenlijk iedereen zou moeten hebben is een zonnebril op sterkte. “Scherp zicht, trendy en verstandig ineen. U beschermt zo uw ogen tegen het schadelijke UV-licht.” Tot slot is er nog Varilux Sport. “Hier mee ziet u alle lijnen, elke hobbel, kuil en bal scherp. Het sportglas kan nog beter tegen stootjes en wordt minder vet.”

Te Hennepe Optiek en Hendriks Optiek geven nu 50 procent korting op elk tweede paar Varilux brillenglazen. Vraag naar de voorwaarden bij Hendriks Optiek aan de Stuijvenburchstraat 22 te Eerbeek en te Hennepe Optiek aan de Wilhelminaweg 62 te Dieren.

Lees ook

Business & Shopping: Vakdiploma voor Toon van den Boogaard van Monuta in Dieren

DIEREN – Toon van den Boogaard van Monuta in Dieren mocht onlangs het diploma van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.