Home / Brummen-Regiobode / Basisschool Sterrenbeek wint schooltennistoernooi

Basisschool Sterrenbeek wint schooltennistoernooi

EERBEEK – TC Eerbeek kijkt terug op een geweldig schooltennis toernooi op de Eerbeekse tennisbanen. De leerlingen van de groepen 3 tot en met 8 van vijf Eerbeekse basisscholen hebben sportief gestreden om de beker.

Onder begeleiding van Roald de Gans tennisbegeleiding en vrijwilligers van TC Eerbeek werden diverse tennispartijen gespeeld en voor alle onderdelen punten verdiend. De kinderen werden aangemoedigd door enthousiaste ouders en om 18.30 uur maakte Roald de Gans de winnaar van het toernooi bekend. Basisschool Sterrenbeek werd met 48 punten de winnaar en mag zich een jaar lang schooltenniskampioen van Eerbeek noemen.

Nieuwe jeugd- en seniorleden zijn altijd welkom bij TC Eerbeek. “Tennis is de tweede grote sport van ons land. Meer dan een miljoen mensen staan regelmatig op de tennisbaan en dat is niet zo gek want iedereen kan leren tennissen, de sport is flexibel in te passen in je leven, goed voor je gezondheid en geschikt voor alle leeftijden. Ook als je geen toptalent bent, kun je veel plezier beleven op de tennisbaan. Er zijn competities en toernooien voor alle niveaus en je bent nooit te oud om te starten”, aldus de Eerbeekse Tennisvereniging.
Neem met vragen contact op via pr@tceerbeek.nl of met trainer Roald de Gans, tel. 06010967986.

www.tceerbeek.nl

Lees ook

Blikseminslag veroorzaakt brand in woning Doesburg

DOESBURG – Op de Richtersakker in Doesburg is donderdagavond 13 augustus de bliksem ingeslagen in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.