Home / Rheden-Regiobode / Basiscursus tekenen voor jongeren

Basiscursus tekenen voor jongeren

DIEREN – Dinsdag 5 november start het Inloophuis Dieren met een zesdelige basiscursus tekenen, voor jongeren van 12 tot en met 16 jaar. De cursus vindt plaats in de VrijeTijdsVleugel van het Duynhuis. Onder begeleiding van een vrijwilligster leren de deelnemers de basistechniek van het tekenen. De bijeenkomsten zijn op dinsdagavond van 19.00 tot 20.30 uur. De eerste les is op dinsdag 5 november, de laatste op 10 december. Deelname kost 5 euro voor de hele cursus; voor materialen wordt gezorgd. Neem voor informatie of aanmelding contact op met joukje.faber@inloophuisdieren.nl.

Lees ook

Online open dag Van Hall Larenstein

VELP – Voor iedereen die op zoek is naar een opleiding zet Van Hall Larenstein …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.