Home / Brummen-Regiobode / Avondwandeling volle maan

Avondwandeling volle maan

HALL – Op maandag 14 oktober is het volle maan. Jantine Peters houdt die avond vanuit natuurboerderij de Mhene in Hall een avondwandeling over de Eerbeeksche Hooilanden. Om 19.00 uur wordt in de cursusruimte gestart met een kopje thee of koffie. Om 19.20 uur wordt er naar het natuurland gewandeld om daar bij helder weer om 19.32 uur de maan te zien opkomen en te zien hoe de maan steeds hoger aan de hemel komt. Rond 21.00 uur wordt de wandeling afgesloten. Er kunnen maximaal 12 personen aan deze wandeling deelnemen. De start is aan de Lendeweg 4a in Hall. Opgave en meer informatie via info@aandachtgeeftjekracht.nl of tel. 06-17 369 599.

Lees ook

Openbare vergadering dorpsraad Oosterhuizen

OOSTERHUIZEN – Woensdag 29 september is er een openbare vergadering van de dorpsraad Oosterhuizen. Eenieder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.