Home / Doesburg-Regiobode / Alles rondom een uitvaart

Alles rondom een uitvaart

HOOG-KEPPEL – De Protestantse Gemeente Drempt en Oldenkeppel verzorgt dinsdag 22 oktober een informatieve avond over alles wat er bij een uitvaart komt kijken. Uitvaartverzorgster Natasja Huting is te gast en laat mensen deze avond nadenken over wensen, verwachtingen en mogelijkheden om een eigentijds en passend afscheid te organiseren. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en wordt gehouden in de Dorpskerk aan de van Panhuysbrink in Hoog-Keppel.

Lees ook

Doesburgse kegelkampioenen

DOESBURG – Zondag 20 oktober werd in Alkmaar de Landelijke kegelcompetitie 2018 – 2019 Divisie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.