Home / Algemeen / Alles-behalve-rommel-markt in Hummelo

Alles-behalve-rommel-markt in Hummelo

HUMMELO – Zaterdag werd er voor de zevende keer een Alles-behalve-rommel-markt gehouden in de kerk van Hummelo. Er werden allerhande tweedehands woonaccessoires verkocht, maar ook andere spullen zoals schilderijen, lampen, huisraad, brocante, kleine tafeltjes, kleine meubels, curiosa, snuisterijen, accessoires en antiek. De koopwaar werd ingeleverd door inwoners van het dorp. Een deel van de opbrengst kregen zij zelf, de rest was bestemd voor het Dorpshuis.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Geslaagde herfstmarkt

LOENEN – De tweede editie van de herfstmarkt op de Groote Modderkolk in Loenen was …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.