Home / Brummen-Regiobode / Aan tafel met burgemeester Penninx

Aan tafel met burgemeester Penninx

KLARENBEEK – Tot vrijdag 11 oktober kunnen vrijwilligers uit Klarenbeek zich aanmelden voor een etentje met burgemeester Jos Penninx in het Klarenbeekse Boshuis op vrijdag 18 oktober.

De gemeente Voorst kent veel vrijwilligers. Daar zijn ze trots op. Daarom wil het gemeentebestuur alle vrijwilligers in de gemeente Voorst bedanken voor hun inzet bij diverse verenigingen en organisaties.
Deze keer gaat men naar de dorpen toe. De Vrijwilligerscentrale Voorst organiseert in opdracht van de gemeente in alle twaalf dorpen een ‘Aan tafel met de burgemeester’. Na het succes in Terwolde, Wilp en Teuge is nu Klarenbeek aan de beurt.
Alle vrijwilligers in Klarenbeek zijn op vrijdag 18 oktober welkom in Het Boshuis van 18.00 tot 19.30 uur. De gasten wordt een heerlijk buffet aangeboden.
Het is de bedoeling dat het een gezellig samenzijn wordt met de burgemeester en alle vrijwilligers uit Klarenbeek: voor jong en oud dus en zowel voor Klarenbekers uit de gemeente
Apeldoorn als Voorst. Vrijwilligers die aanwezig willen zijn bij deze dankjewelbijeenkomst kunnen zich voor vrijdag 11 oktober aanmelden bij de organisatie via: vrijwilligerscentrale@mensenwelzijn.nl

Lees ook

Missiekruis blijft in Klarenbeek op oude plek

KLARENBEEK – Het Missiekruis tegenover Het Boshuis, de voormalige parochiekerk van Klarenbeek, krijgt geen nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.