Home / Brummen-Regiobode / 10 over rood bij De Boerderij

10 over rood bij De Boerderij

BEEKBERGEN – Van dinsdag 5 tot en met zaterdag 9 november vindt bij De Boerderij Beekbergen het Gerrit van Engeland – Tien over Rood-toernooi plaats. Een mooi en gezellig biljartspel waarbij veel mensen aanwezig zijn. Jong en oud is elke doordeweekse dag vanaf 19.00 uur welkom om op een avond naar keuze het spel te komen spelen. Op zaterdag 9 november zal om 16.00 uur de finale plaatsvinden. Deelname aan het gezellige toernooi kost 5 euro en aanmelden kan via info@boerderijbeekbergen.nl. Het maakt niet uit of mensen bekend zijn met het spel, dit wordt vanzelf duidelijk en uiteindelijk is gezelligheid het belangrijkste. Momenteel zijn er nog een paar plaatsen vrij voor verschillende avonden.

Lees ook

Brummense raad vergadert online

GEM. BRUMMEN – De gemeenteraad van Brummen heeft donderdag 28 mei om 20.00 uur weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.