Home / Brummen-Regiobode / Zwemmen voor mensen met NAH

Zwemmen voor mensen met NAH

BEEKBERGEN – Elke twee weken kunnen mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) onder deskundige begeleiding zwemmen in het aangepaste bad van Hotel Spelderholt in Beekbergen. Er is ruimte voor nieuwe leden.

Gewoon meedoen bij reguliere zwemverenigingen is nog niet zo gewoon voor mensen met NAH, maar voldoende bewegen is ook voor hen van belang. “Het is goed voor je gezondheid, het vergroot het zelfvertrouwen en het is natuurlijk ook gewoon leuk. Daarnaast biedt de zwemactiviteit mogelijkheden om andere mensen met NAH te ontmoeten”, aldus de organisatie. Deze activiteit wordt georganiseerd door Hersenletsel.nl – werkgroep Apeldoorn, in samenwerking met beweegschool 4 Fun Fit en MEE Veluwe.
Er wordt gezwommen onder begeleiding van bewegingsagoog Elbert van Mourik. Het streven is een groep van tien zwemmers. Er wordt gezwommen op elke tweede en vierde donderdag van de maand van 18.45 tot 19.45 uur. Neem voor opgave of meer informatie contact op met Gerrie van de Hel, tel. 06-57193527 of gerrie.vd.hel@kpnmail.nl of met zwemdocent Elbert van Mourik, tel. 06-26751499 of info@4funfit.nl.

Lees ook

Gemeentesecretaris Marcel Klos vertrekt uit Brummen

GEM. BRUMMEN – Marcel Klos, gemeentesecretaris en algemeen directeur, verlaat eind deze maand de gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.