Home / Brummen-Regiobode / Zonnedorp Loenen bespreekt projecten

Zonnedorp Loenen bespreekt projecten

LOENEN – Een flinke tijd geleden heeft Loenen Zonnedorp, destijds de Dorpsraad, in een enquête gevraagd of men als vrijwilliger iets wilde doen voor ons dorp. Daar is zeer positief op gereageerd met aanmeldingen en goede ideeën.

Binnenkort wordt er contact opgenomen met deze vrijwilligers om op 9 september met het Loenen Zonnedorp-team het dorp nog aantrekkelijker te maken naar de toekomst. Zo is er al een flink aantal projecten gekomen uit de bijeenkomsten en enquêtes die men gehouden heeft in de afgelopen twee jaar. Voor de uitvoering daarvan zijn ideeën en vrijwilligers nodig. Zoals bekend gaat het om een aantal onderwerpen: Wonen, Zorg, Welzijn en Jeugd, Groen, Ondernemen, Toerisme,Duurzaamheid,Promotie, NUL, Cultuur en Sport. Wie zich kan vinden in een of meerdere de onderwerpen, kan dit laten weten via secretaris@loenenzonnedorp.nl

Na het vaststellen van de projecten worden deze door de vrijwilligersteams gebudgetteerd en besproken met de Gemeente Apeldoorn, waarna ze na goedkeuring zullen worden uitgevoerd. Afhankelijk van de financiële mogelijkheden zullen deze in het komende jaar worden uitgevoerd of doorgeschoven naar een jaar later, uiteraard in overleg met de vrijwilligers.
Zonnedorp Loenen heeft gekozen voor een aanpak vanuit de bevolking en vindt dat die wens uitgevoerd moet worden. Het doel is om Loenen nog mooier te maken.

Lees ook

Plannen De Bruisbeek in de ijskast

LOENEN – Het bestuur van het Ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen heeft alle plannen voorlopig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.