Home / Rheden-Regiobode / Yoga 40+ en Seniorenyoga

Yoga 40+ en Seniorenyoga

VELP – De lessen bij Yoga 40+ in Velp zijn weer begonnen. Deze lessen worden gegeven op maandag van 19.00 tot 20.00 uur en op dinsdag van 9.00 tot 10.00 uur. Op dinsdag is er van 10.30 tot 11.30 ook seniorenyoga. Deze lessen zijn speciaal voor ouderen die beperkt zijn door bepaalde lichamelijke klachten. Deze les bestaat uit stoelyoga, oefeningen en, indien mogelijk, eindontspanning op de mat. De lessen kunnen op ieder niveau aangepast worden. De yogalessen vinden plaats aan de Parkstraat 25 in Velp. Aanmelden kan telefonisch via tel. 026-4953900 of 06-45181047 of via een e-mail naar happygrace17@hotmail.com.

Lees ook

Wethouder Gea Hofstede in de strijd tegen armoede: ‘Hulp vragen is écht geen schande’

GEM. RHEDEN – “Zit je in een financieel moeilijke situatie of heb je schulden, vraag …

One comment

  1. Wat kost stoel yoga in Velp gld en mag dat nu wel gewoon door gaan ben 55 plus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.