Home / Doesburg-Regiobode / Workshop ondernemen

Workshop ondernemen

DOESBURG – Oost-Gelderland Business en 4Human Training, Coaching & Advies organiseren op donderdag 12 september een workshop voor ondernemers in Het Arsenaal 1309 in Doesburg. Spreker en trainer Frank Rekers, gaat onder andere in op thema’s als leiderschap, drijfveren en valkuilen. Deelname kost 97 euro exclusief btw, de workshop duurt van 9.30 tot 12.30 uur. Meer informatie: info@oostgelderlandbusiness.nl, onder vermelding van Deelname workshop 12 september.

Lees ook

Doe mee aan Bronckhorst Spreekt

GEM. BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst peilt via het inwonerspanel Bronckhorst Spreekt de mening van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.