Home / Doesburg-Regiobode / Workshop Mindfulness

Workshop Mindfulness

HALL – Op woensdag 11 september zal Jantine Peters een workshop geven over Mindfulness. ‘Wat is Mindfulness en is Mindfulness iets voor mij?’. Tijdens de workshop zal Jantine Peters met de deelnemers enkele mindfulness oefeningen doen en vertellen over de achtergronden ervan. Ook zal er informatie worden gegeven over de 8-weekse Mindfulness-training die op woensdag 2 oktober van start gaat. De workshop vindt plaats in ‘De Kleine Mhene’ in Hall, duurt van 19.30 tot 21.00 uur en kost 10 euro. Opgeven is gewenst.

Vanwege de oefeningen die worden gedaan is het handig om makkelijk zittende kleding aan te trekken. Mindfulness is een vaardigheid die je kunt oefenen en is bewezen effectief op het gebied van het bestrijden van pijn, stress en depressiviteit. Vandaar dat veel zorgverzekeraars de training vergoeden. Ook steeds meer mensen zonder specifieke klachten ontdekken de kracht van Mindfulness en leren zo meer rust en aandacht in hun leven te brengen.

www.aandachtgeeftjekracht.nl
Tel. 06 17369599
info@aandachtgeeftjekracht.nl

Lees ook

Silhouet van wachtershuisje op de Hoge Linie

DOESBURG – Op de Hoge Linie in Doesburg moet komend jaar een nieuw kunstwerk verrijzen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.