Home / Brummen-Regiobode / Workshop Bruggen bouwen tussen nieuwkomers en Nederlanders

Workshop Bruggen bouwen tussen nieuwkomers en Nederlanders

BRUMMEN – Op woensdag 25 september houdt stichting Welzijn Brummen in samenwerking met Spectrum de workshop ‘Bruggen bouwen tussen nieuwkomers en Nederlanders’ bij Plein 5 in Brummen. Deze gratis workshop is bedoeld voor vrijwilligers die zich inzetten voor de doelgroep nieuwkomers, maar is ook bedoeld voor mensen die interesse hebben om vrijwilliger te worden voor de doelgroep nieuwkomers.
In deze workshop vertelt Réka Incze, projectadviseur van het adviesbureau Spectrum, op inspirerende wijze hoe verschillende culturele werelden bij elkaar gebracht kunnen worden, namelijk de wereld van de vrijwilliger en de wereld van de nieuwkomer. Hoe kan jij als vrijwilliger bijdragen aan de nieuwe start van de nieuwkomer?
Tijdens deze interactieve bijeenkomst krijgt ‘het migrant zijn’ en de consequenties hiervan in het leven nu, extra aandacht. Tevens is er ruimte voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen. Aanmelden kan vóór 15 september aanstaande via telefoonnummer 0575-561988 of mail naar m.ergun@welzijnbrummen.nl.

Lees ook

Geslaagde MTB tocht in Klarenbeek

KLARENBEEK – Op zondag 12 januari werd in Klarenbeek de Merida MTB-tocht gehouden. Deelnemers konden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.