Home / Brummen-Regiobode / Word projectlid bij Prinses Juliana Beekbergen

Word projectlid bij Prinses Juliana Beekbergen

BEEKBERGEN – Met de start van het nieuwe seizoen biedt harmonieorkest Prinses Juliana Beekbergen (PJB) de mogelijkheid om projectlid van het harmonieorkest, jeugdorkest of opleidingsorkest te worden. Projectlid is een vrijblijvende manier om kennis te maken met PJB en het muziek maken in orkestverband. De eerste repetitie staat gepland op woensdag 11 september. Deze startdatum voor het projectorkest is tevens een open repetitie voor zowel het harmonie-, jeugd- als opleidingsorkest.

Voor het harmonieorkest geldt dat het project start op 11 september en eindigt op 12 oktober, met een concert in de Dorpskerk van Beekbergen. Gedurende vijf repetities kan er vrijblijvend meegespeeld worden in het harmonieorkest en toegewerkt worden naar een mooi concert. Er wordt laagdrempelige en goed in het gehoor liggende muziek gespeeld, waarbij het speelniveau op B-examen niveau ligt. Per september is Marten van der Wal de nieuwe vaste dirigent van PJB. Zowel de dirigent als het orkest hebben de ambitie om een fraai klinkend harmonieorkest te realiseren, door het geven van leuke concerten.

Voor het jeugd- en opleidingsorkest geldt ook dat de start van het projectlidmaatschap begint op 11 september. Hiervoor geldt echter geen harde einddatum. Dit wordt in overleg en aan de hand van het speelplezier bij PJB bepaald. Voor wie de stap naar het harmonieorkest nog te vroeg komt, kan eerst ervaring en speelplezier opdoen in het opleidingsorkest. Ontspannen, laagdrempelig, fouten maken mag en plezier van samen muziek maken staan daarbij voorop.

Het jeugdorkest bestaat uit een groep jeugdige muzikanten in tussen de leeftijd 10 en 16 jaar. Onder de enthousiaste leiding van Jasper Arts maken zij muziek op hun eigen niveau. Alle muziekinstrumenten zijn welkom.

Opgeven als projectlid kan via secretaris@harmonie-pjb.nl. Opgeven is niet verplicht. Belangstellenden zijn vrij om tijdens een repetitie binnen te komen lopen. De vaste repetitiedata zijn op woensdag van 18.15 tot 19.15 uur voor het jeugdorkest en het opleidingsorkest. Het harmonieorkest repeteert eveneens op woensdag, maar dan van 19.45 tot 22.00 uur. Al deze repetities zijn in het Hoogepad, in Beekbergen.

Lees ook

Desmond Talla nieuwe trainer van Loenermark

LOENEN – Desmond Talla uit Apeldoorn is de nieuwe trainer van voetbalvereniging Loenermark in Loenen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.