Home / Doesburg-Regiobode / WEC-Doesburg vraagt chauffeurs

WEC-Doesburg vraagt chauffeurs

WEC-Doesburg (voorheen Werkstation Beinum) is op zoek naar chauffeurs die cliënten van en naar de werk- en dagbesteding willen brengen. Het gaat om een vrijwilligersfunctie. Vanwege de de aantrekkende arbeidsmarkt en ziekte zijn er een aantal open plekken ontstaan in het rooster, aldus locatie Philadelphia W&B Oost-Nederland. “We zoeken vrijwilligers die ons uit de brand kunnen helpen.” De ritten zijn op werkdagen ’s morgens tussen 8.15 en 9.30 uur en ’s middags tussen 15.45 en 16.30 uur. “Het liefst hebben we mensen die op vaste dagen kunnen rijden zodat de cliënten weten wie ze in de bus gaan zien”, aldus WEC-Doesburg.

(0313) 476755

wec-doesburg@philadelphia.nl

Lees ook

Leerlingen van de Horizon maken speelgoed voor ouderen

DOESBURG – Leerlingen van groep 7 en 8 van basisschool de Horizon in Doesburg maken …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.