Home / Brummen-Regiobode / Wandeling op landgoed Bruggelen

Wandeling op landgoed Bruggelen

BEEKBERGEN – Boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen hebben op landgoed Bruggelen een wandeling georganiseerd. Deze zal plaats vinden op zaterdag 7 september en begint om 14.00 uur. Landgoed Bruggelen is onderdeel van de verbinding van het bosgebied van de Veluwe met de IJsselvallei. Voor de das en boommarter is deze verbinding van groot belang. De boswachters vertellen hier over tijdens de wandeling. De wandelaars bezoeken ook de heide, waar bijzondere reptielen leven. De wandeling duurt ongeveer twee uur en start vanaf de parkeerplaats van Geldersch Landschap & Kasteelen. Deelname kost 5,00 euro per persoon, kinderen van 4 tot en met 12 jaar betalen 2,50 euro en donateurs van Geldersch Landschap & Kasteelen gaan gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Reserveren is niet nodig, betalen gebeurt op locatie en kan alleen contant. Voor meer informatie kan gekeken worden op de website, of contact opgenomen worden met Henry Kats via tel. 06-53435237 of John Buitenhuis, tel. 06-46256260.

www.glk.nl/activiteiten

Lees ook

Jutut heeft het zwaar, maar ‘kringloop is onmisbaar’

LOENEN – Kringloopwinkel Jutut in Loenen moest niet alleen een mooie winkel voor tweedehands spulletjes …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.