Home / Brummen-Regiobode / VVD start nieuwe informatieronde Brummens college

VVD start nieuwe informatieronde Brummens college

BRUMMEN – Na het aftreden van wethouder Wartena (Lokaal Belang) hebben de overige coalitiepartijen (VVD, CDA en PvdA) afgelopen zomer gezamenlijk gesprekken gevoerd om een vierde partij toe te laten treden tot het college. Deze gesprekken hebben niet geleid tot resultaat.Om de formatie tot een goed einde te brengen zal VVD een nieuwe informatieronde opzetten met alle partijen teneinde te komen tot een stabiele coalitie met brede steun in de gemeenteraad. Het huidige college, bestaande uit drie wethouders en dat gesteund wordt door een meerderheid van de gemeenteraad blijft in functie. Mevrouw Prins, die eerder informateur was bij de vorming van het huidige college, gaat het proces leiden.

Lees ook

Brummense raad vergadert

GEM. BRUMMEN – De gemeenteraad van Brummen vergadert donderdag 16 september. Er wordt gesproken over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.