Home / Brummen-Regiobode / Vrouwengroep Loenen weer van start

Vrouwengroep Loenen weer van start

LOENEN – Ook voor de dames van de Vrouwen Contactgroep Loenen (VCL) zit de zomervakantie er weer op. Op 4 september is er de jaarlijkse dagfietstocht, die wordt georganiseerd door een aantal leden.

Op 11 september starten de bijeenkomsten. Atze Oskamp van de Hoge Veluwe vertelt dan over de herfst die eigenlijk het begin van de lente is.De jaarlijkse busreis is op 26 september. Dit jaar gaat VCL met een groot deel van de leden naar Friesland. De dag zelf is er altijd één vol verrassingen en veel gezelligheid. Op 9 oktober worden de dames ingelicht of er nu echt een verschil is tussen een mannen- en vrouwenhart wanneer het gaat om hartziekten. Frank Willems, cardioloog in het Rijnstate te Arnhem en zelf woonachtig in Loenen, houdt deze avond een lezing over dit onderwerp.

Voor 13 november is Gerda Marsman uitgenodigd. Zij vertelt over haar fietstocht door Australië. Verschillende aspecten van een dergelijk tocht neemt zij met de dames door. December is voor de leden van de VCL traditiegetrouw een heerlijk kerstdiner verzorgt door en bij restaurant De Heideroos. Het is altijd een sfeervolle afsluiting van het VCL- jaar.Voor 2020 heeft het bestuur van de VCL alweer een gevarieerd programma gemaakt.

De activiteiten van VCL zijn alleen voor leden. Neem een kijkje op de website: www.vrouwencontactgroeploenen.nl. Ook kan men contact opnemen met Olga Oudt, tel: 06-23335313.

Lees ook

Plannen De Bruisbeek in de ijskast

LOENEN – Het bestuur van het Ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen heeft alle plannen voorlopig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.