Home / Brummen-Regiobode / Vrouwen van Nu terug van vakantie

Vrouwen van Nu terug van vakantie

BRUMMEN – De Vrouwen van Nu, afdeling Brummen, start woensdag 11 september weer met een nieuw seizoen. Op deze eerste avond vertelt Jaco van Langen, projectmanager Waterschap Rijn en IJssel, over het waterbeheer van de Berkel. Met de droge zomers van afgelopen jaren een actueel onderwerp. Tijdens zijn verhaal laat hij bijzonder mooie foto’s van de Berkel zien. Aansluitend aan deze lezing wordt er op maandag 16 september door leden van de VvN gevaren met de Berkelzomp over de Berkel bij Almen. De bijeenkomst vindt plaats in het SWB-gebouw, Plein 5 te Brummen en begint om 20.00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom op de ledenavonden om kennis te maken.

vrouwenvannubrummen@gmail.com of www.vrouwenvannu.nl/brummen

Lees ook

Katholieken uit Apeldoorn en Brummen gaan samen

REGIO – Vanaf begin 2021 zullen de Emmausparochie in Apeldoorn en de Franciscus en Claraparochie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.