Home / Brummen-Regiobode / Vergadering Dorpsraad Brummen

Vergadering Dorpsraad Brummen

BRUMMEN – Dorpsraad Brummen komt woensdag 25 september bijeen voor een openbare vergadering. De bijeenkomst begint om 20.00 uur met een presentatie van het Landschapsnetwerk Brummen, een collectief van inwoners van de gemeente dat de de band tussen bewoners en het landschap wil versterken. Verder komen deze avond de overige lopende activiteiten van de Dorpsraad aan bod, waaronder het viaduct en het centrumplan voor het dorp. Voorafgaand aan de vergadering, vanaf 19.30 uur, is er een inloopmoment, waarin bewoners vragen en problemen aan de Dorpsraad kunnen voorleggen. De vergadering vindt plaats in Plein Vijf in Brummen.

Lees ook

Schuurtje van school vernield

BRUMMEN – Het dak van een schuurtje op het terrein van de Pancratiusschool aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.