Home / Brummen-Regiobode / Vereniging Ouderenbelang seizoensstart

Vereniging Ouderenbelang seizoensstart

EERBEEK – Op vrijdag 13 september begint Vereniging Ouderenbelang met een nieuw seizoen. Op voor dit seizoen is er weer een gevarieerd programma gemaakt. Op vrijdag 13 september wordt er gestart met de Steierische musikanten. Zij creëren een Tiroler sfeer met veel Nederlandstalige muziek. Aansluitend is er een bingo met mooie prijzen. De bijeenkomst start om 14.00 uur met om 13.30 uur koffie en thee vooraf, in de zaal van het Tjark Riks centrum. Voor deze middag is de entreeprijs 3 euro.

Lees ook

Geslaagde MTB tocht in Klarenbeek

KLARENBEEK – Op zondag 12 januari werd in Klarenbeek de Merida MTB-tocht gehouden. Deelnemers konden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.