Home / Rheden-Regiobode / Trimavond voor dames bij HV ERICA 76

Trimavond voor dames bij HV ERICA 76

DIEREN – Op donderdag 5 september gaat de wekelijkse gym- en sportles van de damesgroep, van handbalvereniging Erica 76 weer van start. Iedere donderdagavond wordt er van 19.30 tot 20.30 uur gesport in de sportzaal aan de Huijgenslaan. De groep bestaat uit dames van 50 jaar en ouder en er wordt rekening gehouden met ieders fysieke mogelijkheden. Er worden onder andere diverse grond- en overige gymnastiekoefeningen gedaan en daarnaast worden er bal- en behendigheidsspellen gespeeld. Niet alleen sporten is belangrijk, ook de onderlinge gezelligheid staat hoog in het vaandel. Nieuwe leden zijn van harte welkom en mogen drie keer gratis proef komen draaien. Daarvoor kan contact opgenomen worden met Henk van Valburg via 0313 413041 of H.vanvalburg@hotmail.com.

Lees ook

Huldigingen bij Rheko

RHEDEN – Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Rhedense korfbalvereniging Rheko zijn verschillende spelers in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.